ADSL Bredband Boost: vad är det och är det värt att investera i?

ADSL Bredband Boost representerar ett försök att åtgärda en av de största problemen vi står inför med bredbandsavtal – dålig anslutning. Om du har registrerat dig till ADSL eller funderar på att gå med i familjen, kan tillägget på Boost vara en investering som är väl värt att göra.

Medan det primära fokuset på denna extra funktion är att öka tillförlitligheten i din anslutning, ADSL har inkluderat en hel del punkter av intresse inklusive data ökar och pengar tillbaka när du är anslutning går snett.

Uppenbarligen, allt detta låter bra och ett uppenbart beslut, eller hur? Det är lite mer komplicerat än så. ADSL Boost är en av de många tillägg ADSL erbjuder och som resten, det kommer att lägga till en extra månatlig kostnad till din faktura.

Med tanke på bredband erbjudanden inte exakt komma billigt jämfört med konkurrensen, en ordentlig hänsyn till om den extra kostnaden är värt din tid är avgörande.
Vad är Snabbt ADSL Bredband och hur dyrt är det?

Så du har bestämt dig för din ADSL bredbandsplan eller till och med bredband och TV-erbjudanden och du är på tilläggen. Om du väljer att inkludera ADSL bredband Boost i ditt paket, det kommer för närvarande att kosta dig £5 en månad extra.

I världen av fiberbredbandsavtal är det en ganska stor mängd kontanter, särskilt med tanke på ADSL högre än genomsnittliga kostnader. Så vad får du med Boost?

Nyckel ADSL bredands Boost funktioner är:

Wi-Fi-garanti: Om dina hastigheter sjunker under 3Mb, kommer ADSL att ge dig pengar tillbaka. Detta inkluderar en droppe i alla rum i ditt hem. Router uppgradering: om du är en befintlig kund och för närvarande inte har ADSL senaste router, det kommer att skicka dig en ny. Data boost: om du är en ADSL mobil kund och ditt bredband faller ut, ADSL ger dig ytterligare 2 GB data. Ingenjör besök: Boost berättigar dig till fri från kostnads ingenjör besök på helger och på kvällarna ADSL Bredband: har barn? ADSL ger dig tillgång till en app för att styra sin skärmtid och pausa åtkomst till vissa shower, kanaler och internet. Dagliga hastighetskontroller: ADSL kommer att kontrollera dina hastigheter varje dag och meddela dig om de behöver fixa det.